1

In lumina magica de Craciun, sa ne bucuram de sanatate, armonie si liniste sufleteasca. Craciun Fericit si un An Nou plin de speranta!

2

Craciun Fericit si un An Nou plin de realizari! Sfintele Sarbatori de iarna sa va aduca raze de speranta si sa va deschida noi orizonturi in viata.

3

Sarbatori magice, cu privirea indreptata catre viitor, cu speranta si dorinta de a face lumea din jur mai frumoasa. Craciun fericit!

4

Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, va dorim ca lumina Craciunului sa va calauzeasca pasii spre noi oportunitati si sa va aduca succes in toate proiectele de afaceri. Craciun Fericit si un An Nou plin de lumina!

5

In aceasta perioada de sarbatoare, iti doresc sa-ti gasesti linistea in adancul sufletului si sa fii cuprins de spiritul magic al Craciunului. Sarbatori cu bucurie!

6

Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa aduca armonie și intelegere in viata ta, sa simti caldura și lumina in sufletul tau. Sarbatori fericite!

7

In aceasta perioada magica a Craciunului, iti doresc sa primesti darurile simple ale vietii cu recunostinta si sa le imparti cu generozitate. Sarbatori cu bine!

8

Sarbatori Fericite! Craciunul sa-ti aduca sanatate, bucurie si pace in suflet iar Anul Nou sa-ti fie o minunata calatorie plina de invataturi.

9

Lumina Craciunului sa va mangaie sufletul plin de compasiune, iar inima sa va vibreze cu bucurie și iubire. Sarbatori binecuvantate!

10

Craciun Fericit si un An Nou plin de prosperitate si bucurii simple. Fie ca magia Craciunului sa-ti calauzeasca pasii in Noul An!