1

Iubirea noastra este ca o floare frumoasa, are nevoie de grija si de atentie deosebita. Iti multumesc pentru ca imi umpli viata de fericire. La multi ani, draga mea!

2

La multi ani, iubire! Iti multumesc pentru ca imi arati in fiecare zi ce inseamna dragostea adevarata. Te voi iubi mereu!

3

Iubire, tu esti raza mea de soare in zilele innorate. Nu-mi pot imagina o zi fara sa ma uit in ochii tai, fara sa te tin de mana sau sa-ti sarut buzele. La multi ani! Te iubesc!

4

Viata alaturi de tine este ca un nesfarsit film de dragoste. Sunt cea mai fericita persoana de pe Pamant. Te iubesc din tot sufletul! La multi ani!

5

Tu mi-ai daruit cei mai minunati si mai fericiti ani din viata. Pentru asta iti voi fi vesnic recunoscator. La multi ani, iubire!

6

La multi ani, iubitule! Nu exista nimeni in lume pe care sa-l iubesc si sa-l pretuiesc mai mult. Te iubesc!

7

Iubire, nu pot sa-mi imaginez lumea fara zambetul, suportul si dragostea ta. La Multi Ani!

8

La multi ani, iubitule! Iti multumesc pentru ca mi-ai furat inima, de care ai mare grija. Te iubesc!

9

Iti multumesc pentru toate amintirile pe care le avem impreuna. Fara tine, lumea mi s-ar fi parut lipsita de culoare. Te iubesc. La multi ani de ziua indragostitilor!

10

Pe portativul vietii, cele mai frumoase note sunt cele care se canta in doi. La multi ani de ziua indragostitilor! Te iubesc!