1

La multi ani! In aceasta zi de sarbatoare, va transmit cele mai calduroase urari de sanatate, fericire si pace interioara. Petrecere frumoasa, sa va bucurati de o zi onomastica minunata!

2

Draga mama, de ziua ta onomastica iti dorim sa fii inconjurata de dragoste si bucurie. Sa continui sa ne inspiri si sa ne motivezi cu intelepciunea, puterea si bunatatea ta. La multi ani!

3

Iubire, de ziua numelui tau iti doresc ca viata sa-ti fie o insiruire de momente fericite. Te iubesc!

4

La multi ani cu sanatate si momente de neuitat, draga mea! Sa fii fericita mereu! Ziua ta onomastica sa fie la fel de frumoasa precum esti tu!

5

La Multi Ani de ziua numelui! Va doresc sa aveti o viata daruita cu cele mai mari bucurii, sanatate si realizari!

6

Cu ocazia zilei Dvs. onomastice, va transmit cele mai alese ganduri de bine. La multi !

7

La multi ani de ziua numelui, iubito! Tu imi luminezi viata, iar dragostea mea pentru tine creste pe zi ce trece. Iti doresc sanatate, bucurii si impliniri. Te iubesc!

8

La multi ani cu ocazia zilei onomastice! Iti doresc tot binele si toata fericirea din lume! Sa ai parte de zile pline de bucurii, reusite remarcabile si momente de neuitat.

9

La multi ani, buna mea prietena! Iti urez o zi a numelui fericita si iti multumesc pentru ca imi esti mereu alaturi!

10

De ziua ta onomastica, iti doresc ca viata sa-ti fie asemenea unei calatorii pline de descoperiri, calauzita de lumina si intelepciune. La multi ani!